Azaleastraat (1e etage)    

Zeer ruim 2 kamer appartement met ensuite

Indeling

Entree. Trap naar 1e etage. Hal. Lichte en ruime voorkamer van 7.2x4 met een originele marmeren schouw en vaste kasten. Via en suite schuifdeuren komt u in de achterkamer van 7.2x4 welke ook een originele marmeren schouw en vaste kasten heeft. Ruime keuken van 4.5x2.5 voorzien van diverse apparatuur (waaronder een gasfornuis en vaatwasmachine). Slaapkamer van 3.5x2.5. Badkamer voorzien van een douche en toilet. Aparte wastafel met kastje. Balkon van 2x1.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, prachtige houten vloeren en een klein balkon. Gelegen nabij winkels en openbaar vervoer (randstadrail 3 en tram 12). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 mei 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bloemenbuurt-Oost
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 85 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 755,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 170,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag