Goudenregenstraat (1e etage)    

Fraaie werkplek in kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw.

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar eerste etage. Hal. Toegang tot werkruimte/kantoor (11,5m2). Deze werkruimte heeft de beschikking over een ingebouwde kast. Op deze etage bevinden zich meerdere (9) bedrijfjes/ZZP-ers. Er zijn gescheiden heren en dames toiletten, een keuken en een zeer ruime multifunctionele algemene ruimte. Deze laatste ruimte kan gebruikt worden voor lezingen, workshops etc..

Bijzonderheden

Werkplek in zeer fraai afgewerkt kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Huurprijs is incl. gas, water en licht. Ook het gebruik van telefoon (binnen NL) en internet is in de huurprijs inbegrepen. Het pand is gelegen in een gezellige winkelstraat/plein en openbaar vervoer is voor de deur.


Details bedrijfsruimte

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Bedrijfsruimte
Buurt: Bloemenbuurt-Oost
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 12 m2
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 400,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
BTW: € 84.00 p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Servicekosten: € 125,- p/mnd
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 609,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag