Seinpostduin (4e etage)    

Luxe 2 kamer appartement aan zee

Indeling

Gesloten hoofd entree met een brievenbussen- en bellentableau. Lift of trap naar de 4e etage. Entree appartement. Ruime hal van 3.10x1.90. Via een schuifpui naar de keuken komt u in de lichte woonkamer van 5.00x3.75. De woonkamer staat in open verbinding met de slaapkamer van 4.50x2.70 welke een schuifpui heeft naar een balkon met zeezicht. De moderne, semi-open keuken van 3.75x2.40 is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer van 2.70x1.85 is voorzien van een douchecabine, wastafel, toilet, wasmachine en droger.

Bijzonderheden

Deze gemeubileerde woning is voorzien van CV, (nieuw) tapijt in de woonkamer, mooie breed laminaat in de andere vertrekken. De woning wordt opnieuw geschilderd. Verder heeft deze woning een balkon met uitzicht op de Noordzee, een kelderbox en eigen parkeerplek in de ondergelegen garage. Gelegen op een steenworp van het strand, de boulevard, winkels, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, SEA LIFE Scheveningen en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt.


Details appartement

Beschikbaar per: 10 januari 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 4e etage
Oppervlakte: 48 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 910,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 30,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 135,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd
Parkeerplaats: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Bij A&N Vastgoed vindt u het grootste aanbod huurwoningen in en rond Den Haag