Bent u op zoek naar een aankoopmakelaar?

Dan bent u bij A&N Vastgoed op het juiste adres.

Wat doen wij voor u als aankoopmakelaar?
Het kopen van een woning is een belangrijke stap die soms maar een keer in uw leven wordt gemaakt. Wat moet u bieden? Hoe moet u onderhandelen? Het kopen van een woning vereist deskundigheid en ervaring in de lokale markt. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen die uw belangen als koper behartigt. Wij nemen u graag alle zorg uit handen.

U kunt ons als aankoopmakelaar op twee momenten inschakelen:
- U bent op zoek naar uw droomhuis en wij zoeken met u mee.
- U heeft uw ideale huis gevonden en wilt onze hulp bij de onderhandelingen.

DE AANKOOP VAN UW HUIS IN 7 STAPPEN

STAP 1. Inventarisatie woonwensen
In het eerste gesprek met uw aankoopmakelaar inventariseren we uw woonwensen. Dankzij onze samenwerking met een Hypotheekadviseur kunt u bij ons meteen financieel advies inwinnen.
STAP 2. De zoektocht begint
Uw aankoopmakelaar stelt een zoekopdracht in waarbij u regelmatig een e-mail krijgt met nieuw aanbod van huizen. Ons kantoor zoekt dagelijks de woningmarkt af om woningen te vinden die aan uw zoekwensen voldoen.
STAP 3. De eerste bezichtiging
Heeft u een leuk huis gezien, dan plant de aankoopmakelaar de eerste bezichtiging in en bekijkt u of dat het huis zo goed voelt dat u hier verder mee wilt gaan. Uw aankoopmakelaar kijkt kritisch naar de bouwkundige staat van het huis en de realistische marktwaarde van het huis.
STAP 4. Het huis van uw dromen
Het huis voelt goed en de prijs is haalbaar voor u. Als u besluit om een bod op het huis uit te willen brengen dan zal uw aankoopmakelaar namens u de onderhandelingen voeren. Uw aankoopmakelaar heeft geen belang en kan dus rationeler onderhandelen. Voorts zal uw aankoopmakelaar zich verdiepen in alle van belang zijnde stukken zoals; VvE stukken, erfpacht, erfdienstbaarheden, kadaster, bestemmingsplan, bodeminformatie en overige van toepassing zijnde juridische stukken.
STAP 5. Concept koopovereenkomst
Na een succesvolle onderhandeling volgt de concept koopovereenkomst welke door uw aankoopmakelaar wordt gecontroleerd. Uw aankoopmakelaar kijkt of alle afspraken die gemaakt zijn ook zijn opgenomen in de akte en of alle gegevens correct zijn.
STAP 6. Tekenen van de koopovereenkomst
Het tekenen van de koopovereenkomst wordt begeleid door uw makelaar. Tijdens de tekenafspraak wordt de koopovereenkomst besproken en kunt u al uw vragen stellen.
STAP 7. De juridische overdracht bij de notaris
Uw aankoopmakelaar controleert vooraf de concept leveringsakte en de nota van afrekening die door de notaris worden aangeleverd. Voordat u naar de notaris gaat, maken we altijd nog een laatste inspectie afspraak in het huis. Tijdens deze afspraak worden de meterstanden genoteerd. Uw aankoopmakelaar is ook aanwezig bij de overdracht bij de notaris. Hierna is het officieel. Van harte gefeliciteerd. U bent eigenaar geworden van uw droomhuis!

Meer informatie?

Ook nieuwsgierig geworden wat wij in uw situatie voor u kunnen betekenen en wilt u een passend advies? Neem dan nu contact met ons op
RECENT AANGEKOCHTE WONINGEN    NIEUW: WONINGEN IN SPANJE  

Onze aankoopmakelaars

Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving