Werken en wonen in Den Haag

Welkom in Nederland

en met name in Den Haag

Lekker ontspannen aan zee

Met veel internationale scholen

zoals de Britse School

Lekker ontspannen aan zee

Goed openbaar transport

met bijvoorbeeld Randstadrail

De beste plek om te wonen: musea, concerten, winkelen, sport...

Het Mauritshuis

Hoe kunnen we u helpen?

  • Geschikte woning vinden voor u of uw medewerkers
  • Het aanvragen van GWE, bankzaken, TV en internet
  • Info over diverse wijken, winkels, scholen etc..
  • We spreken ook Engels, Duits en Frans.
Meer vragen? Neem direct contact met ons op.
Go to our English version   

Version française   

Huisvesting services voor expats en bedrijven in Den Haag

Ziet u door de bomen het bos niet meer? En bent u eigenlijk veel te druk om elke dag te zoeken naar geschikte woningen? Dan is het wellicht een goede optie om gebruik te maken van onze huisvesting service!

A&N Vastgoed heeft meer dan twintig jaar ervaring in het zoeken van geschikte woningen voor expats. Door middel van onze persoonlijke en op maat gemaakte service kunt u profiteren van ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de huidige woningmarkt. Wij begeleiden u of uw personeel van begin tot eind bij het vinden van een geschikte woning. Lees op deze pagina hoe wij te werk gaan.

STAPPENPLAN AANHUURBEGELEIDING

STAP 1. Vrijblijvende afspraak met A&N Vastgoed
Wanneer u ons opdracht geeft om op zoek te gaan naar een geschikte woonruimte zullen wij met u of uw personeel een uitgebreide intake voeren om de wensen van u of uw klant in kaart te brengen. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van waar u naar op zoek bent en kunnen we op efficiënte wijze enkel geschikte woningen aanbieden, zodat u als klant een keuze kan maken uit de woningen die u wil bezichtigen.

STAP 2. Onze zoektocht naar geschikte woningen
Wij beschikken over een uitgebreid netwerk binnen Den Haag en omstreken en maken hier graag gebruik van om voor u op zoek te gaan naar een woning. Soms komt het zelfs voor dat een woning nog niet eens online staat, maar kunnen wij u deze al wel aanbieden. Wij zullen altijd eerst de opties naar u communiceren voordat we een bezichtiging inplannen. U kiest welke woning u wilt zien.

STAP 3. Het maken van een bezichtigingsronde
Op het moment dat we samen een selectie van woningen hebben gemaakt, zullen wij voor u de bezichtigingen zo efficiënt mogelijk inplannen op een dag/tijdstip van uw voorkeur. Wij maken samen een route van woning tot woning. Indien wenselijk halen wij u op en brengen wij u weer terug naar een locatie binnen Den Haag. Als er geen geschikte woning gevonden is, gaan we door met zoeken.

STAP 4. De onderhandeling
Wanneer u uw droomwoning heeft gevonden, geeft u dat bij ons aan en doen wij een voorstel bij de desbetreffende eigenaar of collega-makelaar. Vervolgens start de onderhandeling. U bent onze klant, dus wij denken uiteraard altijd in uw voordeel. Tevens doen wij een uitgebreide controle op de huurovereenkomst die opgesteld wordt door de derde partij.

STAP 5. De oplevering
Wanneer we overal uitgekomen zijn, plannen we een datum voor de sleuteloverdracht/begininspectie. Wij begeleiden u hierin en houden toezicht op het goed controleren van de conditie van de woning.

STAP 6. Nazorg
Indien nodig, kunnen wij de nutsvoorzieningen voor u verzorgen. Ook fungeren wij als vraagbaak bij zaken volgend op de verhuur. Ook in de toekomst kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen over wat u dan ook met ons wil bespreken!

Kosten
In het geval dat u kiest voor onze expat service, rekenen wij bij een succesvolle bemiddeling een courtage, gelijk aan één maand van de afgesproken huurprijs, exclusief BTW.

Wanneer u ons als uw aanhuurmakelaar selecteert, zouden we een wederzijds overeengekomen overeenkomst ondertekenen die ons verplicht om u te blijven helpen tot de juiste woning is gevonden en ons tegelijkertijd ervan verzekert dat wij een exclusieve opdracht hebben. Als u geïnteresseerd bent in onze hulp, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken uit naar onze samenwerking!

Vragen? Neem contact op met onze expat specialist:

jennifer
Jennifer Sloot
070 - 358 63 91
iris
Iris Nijboer
070 - 358 63 91
laura
laura Geradts
070 - 358 63 91

Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving