Verhuren aan expats in Den Haag

Expats zijn werknemers uit het buitenland, werkzaam bij een multinational of ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland.

Voordelen aan het verhuren aan een expat
  • Een expat is vaak hoogopgeleid en heeft een goede baan. Dit geeft u als eigenaar een financiële zekerheid.
  • Een expat is te gast in Nederland. De expat gedraagt zich dan ook als een gast en gaat over het algemeen erg netjes om met zijn huurwoning.
  • Een expat wil graag wonen in de nabijheid van zijn werk.
  • Een expat blijft altijd maar tijdelijk in Nederland (1 tot max. 5 jaar). U weet dus zeker dat de huur van tijdelijke aard is. Dat geeft u de mogelijkheid na de verhuurperiode de woning weer zelf in gebruik te nemen, te verkopen of nogmaals te verhuren.

Is uw woning geschikt voor de verhuur aan een expat?
Expats komen uit allerlei culturen en al deze culturen hebben verschillende gebruiken en verwachtingen. Uw huis verhuren aan expats vraagt om een goede voorbereiding en kennis, zeker als u uw woning gemeubileerd wenst te verhuren. Wij adviseren u graag daarin.

Optimaal contact met expats
Naast het adverteren van uw woning op onze goed bezochte website, op Pararius en Funda, plaatsen wij ook advertenties op diverse online platforms. Ook uw woninginformatie wordt doorgegeven aan diverse relocators en contactpersonen binnen multinationals. Hierdoor zijn wij in staat om uw woning vaak al aan te bieden nog vóórdat de expats daadwerkelijk gearriveerd zijn. Expats in het buitenland kunnen bijvoorbeeld contact met ons opnemen via Facetime of Snapchat terwijl wij in de woning zijn.

Graag staan wij u persoonlijk te woord. U kunt ons bellen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

MEER INFORMATIE? BEL ONS OP: 070-3586391

A&N Vastgoed is de professionele partner in de verhuur of verkoop van uw woning