Papaverweg (begane grond)    
    REEDS VERHUURD  

twee kamer appartement

Indeling

Woonkamer van 6.85x3.5 met een open keuken voorzien van een 4-pits gas kookplaat, afzuigkap en magnetron. Via een trap komt u bij de vide, waar de grote slaapkamer van 6x3.5 zich bevindt. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Bent u geïnteresseerd in deze woning, dan kunt u een email sturen naar laura@anvastgoed.nl Hierin kunt u uw werk- en leefsituatie omschrijven en uw interesse kenbaar maken. Wanneer u wordt uitgenodigd voor de bezichtiging nemen we contact met u op.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV en marmoleum vloeren. Gelegen in een totaal gerenoveerd pand (Mercurius) in Amsterdam Noord, welke een fietsenstalling en huismeester (24/7) heeft. Gelegen nabij winkels, het Florapark en openbaar vervoer (bus 34, 35, 105, 109, 361, 363, 391, 394 en 624). In slechts 10 minuten bent u per fiets en met de pond bij Centraal Station Amsterdam. De snelweg A10 is binnen 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

Voor 2 personen is de huurprijs €50,- per maand duurder.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Noord
Plaats: Amsterdam
Etage: begane grond
Oppervlakte: 40 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 800,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 45,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 110,- p/mnd
Stofferingskosten: € 55,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1050,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving