Papaverweg (1e etage)    

Licht 2 kamer hoek appartement in in Amsterdam Noord

Indeling

Woonkamer 6,85x3,50met een open keuken voorzien van een 4-pits gas kookplaat, afzuigkap en magnetron. Slaapkamer 6x3,50 met luxe badkamer voorzien van douche en toilet en wastafel. Bent u geïnteresseerd in deze woning, dan kunt u UITSLUITEND per email reageren naar laura@anvastgoed.nl Hierin kunt u uw werk- en leefsituatie omschrijven en uw interesse kenbaar maken. Wanneer u wordt uitgenodigd voor de bezichtiging nemen we contact met u op.

Bijzonderheden

In het pand 'Mercurius' in Amsterdam Noord. Op 10 minuten afstand (met pond en fiets te bereiken) is het Centraal Station. Grote weg is tevens snel te bereiken. Voorzien van Marmoleum vloeren en CV. Huismeester is aanwezig in het pand. Voor 2 personen is huurprijs de €50,- meer.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Noord
Plaats: Amsterdam
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 47 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 900,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 45,- p/mnd
Internet: € 25,- p/mnd
Gas/water/electra: € 110,- p/mnd
Stofferingskosten: € 55,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving