Burgemeester Patijnlaan (6e etage)    

Fraaie gemeubileerde studio met balkon

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Middels lift en trap naar 6e etage. Entree studio. Zeer lichte woonkamer voorzien van bed en futon. Net eetgedeelte. Half open keuken met daarin diverse apparatuur aanwezig. Ruim balkon met mooi uitzicht. Badkamer met klein bad en wastafel.

Bijzonderheden

Deze gemeubileerde studio is voorzien van laminaat en een ruim zonnig balkon. Tevens is er een gemeenschappelijke fietsen berging aanwezig in het appartementencomplex. Gelegen aan de rand van het centrum van Den Haag met in de directe nabijheid veel winkels, restaurants, kroegen en 2 bioscopen. Diverse openbaar vervoer haltes op loopafstand.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks gezamelijk inkomen van 47.325 euro. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 6e etage
Oppervlakte: 36.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 715,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Meubileringskosten: € 30,- p/mnd

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving