Javastraat (1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Gerenoveerd 3k appartement met een groot terras

Indeling

Voorkamer van ca. 5x3.8. Achterkamer van ca. 7.4x3.8 met twee sets openslaande deuren naar een ruim zonnig terras van ca. 5x4.5. Luxe open keuken van ca. 3x2.3 voorzien van diverse apparatuur. Slaapkamer ca. 5x2.5. Moderne badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden

De woning is geheel gerenoveerd en is voorzien van CV, mooi laminaat, dubbele beglazing, een open haard en een ruim zonnig terras. Gelegen in een nette buurt nabij winkels, de Scheveningse Bosjes en openbaar vervoer (tram 9). Het centrum van Den Haag ligt op ongeveer 5 minuten fietsen en heeft veel winkels, restaurants, cafés, kroegen en 2 bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 5 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.
Gemeubileerd huren is mogelijk tegen een meerprijs.


Details appartement

Beschikbaar per: 2 februari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1145,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1175,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving