Riouwstraat (begane grond)    

Schitterende parterrewoning met 2 slaapkamers en riante achtertuin

Indeling

Entree. Hal. Zeer ruime woonkamer (42m2) met luxe moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Twee grote slaapkamers van resp. 21m2 en 13m2 beide grenzend aan de riante achtertuin (100m2). In de achtertuin is een berging aanwezig en een fietsenstalling. Er zijn twee badkamers aanwezig. Een is voorzien van een ligbad, aparte inloopdouche, wastafelmeubel en toilet. De ander met een inloopdouche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van luxe PVC vloerdelen en fraaie originele (en dus hoge) plafonds. Gelegen midden in de populaire wijk ARCHIPEL in een rustige zijstraat van het Bankaplein en nabij winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, sport (tennis-hockey-fitness-cricket-voetbal) en bossen. Gebouwd ca. 1909.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 100.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 2405,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 90,- p/mnd

Totale huurprijs is € 2495,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving