Riouwstraat (1e etage)    

Schitterend appartement met 1 slaapkamer

Indeling

Entree. Trap naar eerste etage. Hal. Zeer ruime woonkamer en-suite (42m2). De achterkamer is omgebouwd tot een riante eetkamer met een luxe moderne open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer meet 11m2. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, luxe wastafelmeubel en toilet. Daarnaast is er nog een aparte wasruimte met opstelplaats voor wasmachine en droger.

Bijzonderheden

De gehele woning is voorzien van luxe PVC vloerdelen en fraaie originele (en dus hoge) plafonds. Gelegen midden in de populaire wijk ARCHIPEL in een rustige zijstraat van het Bankaplein en nabij winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen, sport (tennis-hockey-fitness-cricket-voetbal) en bossen. Gebouwd ca. 1909.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Archipel
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 95.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1910,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 90,- p/mnd

Totale huurprijs is € 2000,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving