Stevinstraat (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuk 3 kamer appartement

Indeling

Gezellige straat in het Belgisch Park, aan de Stevinstraat, bevindt zich dit appartement een open portiek richting de voordeur. De trap leidt naar de 2e verdieping, overloop. Via de ruime L-vormige gang is er toegang tot de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer. De keuken geeft toegang tot een klein zonnig balkon. De L-vormige woonkamer is ruim en licht door de vele ramen. De kamer kan worden opgedeeld door een mooie glas in lood schuifpui.
De slaapkamer zit aan de voorzijde en heeft een eigen wastafel. De badkamer is uitgerust met een toilet en douche.

Bijzonderheden

Aanwezigheid van CV, mooi laminaat, mooie schouw, plafond ornamenten, glas in lood en een balkon. Gelegen in een gewilde wijk nabij winkels en openbaar vervoer. Binnen 5 minuten fietsen bent u bij het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Belgisch park
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 60.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 955,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving