Weissenbruchstraat (1e + 2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Luxe en ruim appartement met 3 slaapkamers

Indeling

De entree is te vinden op de begane grond. Binnen is een kleine hal met een trap naar de eerste verdieping. Van daaruit heeft u toegang tot de open woon- en eetkamer ruimte. De woonkamer is en-suite en kan gescheiden worden door schuifdeuren met glas in lood details. Er zijn tal van unieke kenmerken, zoals de open haard, de ingebouwde kasten en de grote ramen waardoor de woning een lichte ambiance heeft. Er is een semi-open keuken om de hoek die een grote zes-pits fornuis en oven heeft, een ingebouwde koelkast / vriezer en een magnetron. Zowel de keuken en achterkant van de kamer hebben toegang tot het balkon wat over de volledige lengte van de achterzijde loopt. Er is een apart toilet met fonteintje.
Op de tweede verdieping bevinden zich drie kamers. De grote slaapkamer is aan de voorzijde van het huis en heeft een paar ingebouwde kasten en een en-suite badkamer met een dubbele wastafel en douche. De tweede slaapkamer is een lichte kamer met toegang tot het balkon. De derde kamer is in wezen een kantoor met meerdere opslag mogelijkheden.

Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-07-2020

Bijzonderheden

Deze mooie, twee verdiepingen tellende, woning is te vinden in de prachtige groene en weelderige omgeving van Benoordenhout. Met het openbaar vervoer om de hoek en (supermarkt) winkels op loopafstand, is deze woning is zeer geschikt voor gezinnen.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Benoordenhout
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 140.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1475,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1475,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving