Weissenbruchstraat (1e + 2e etage)    

Luxe en ruim appartement met 3 slaapkamers

Indeling

Voordeur is te vinden op de begane grond. Binnen heb je een kleine hal met een trap naar de eerste verdieping. Van daaruit heeft u toegang tot de open woon- en eetkamer ruimte. Ook deze zijn open, maar kan worden afgesloten door schuifdeuren met glas in lood details. Er zijn tal van unieke kenmerken, zoals de grote ramen waardoor het een lichte en heldere sfeer, en ook de houten open haard en meerdere ingebouwde kasten. Perfect voor het opslaan van al uw dingen. Er is een semi-open keuken om de hoek die een grote zes-pits fornuis en oven houdt, met een ingebouwde koelkast / vriezer en een magnetron. Zowel de keuken en achterkant van de kamer toegang tot de volledige lengte balkon aan de achterzijde. Apart toilet met fonteintje.
Bij het volgen van de trap naar de tweede verdieping, heb je drie kamers. De grote slaapkamer is aan de voorzijde van het huis en heeft een paar kasten en een en-suite badkamer met hem en haar wastafel en douchehoek. De tweede slaapkamer is een lichte en lichte kamer met toegang tot het balkon. De derde kamer is in wezen een kantoor met meerdere opslag mogelijkheden. In de hal is er ook een kast met wasmachine aansluiting.


Bijzonderheden

Deze mooie, twee verdiepingen tellende, woning is te vinden in de prachtige groene en weelderige omgeving van Benoordenhout. Met het openbaar vervoer om de hoek en (supermarkt) winkels op loopafstand, is deze woning is zeer geschikt voor gezinnen.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Benoordenhout
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 140 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1900,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1900,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving