Bezuidenhoutseweg (begane grond)    

Grote kamer, eigen keuken en delen douche/ toilet

Indeling

Entree op gang, ruime woonkamer 8.35x3.75 woonkamer met luxe semi open keuken voorzien van koelkast, afzuigkap, kookplaat en wasmachine. Vanuit de woonkamer heeft u twee openslaande deuren richting een grote zonnige achtertuin van 9 meter diep. Badkamer met douche, toilet, op de gang delen met 1 andere huurder. Kelder te bereiken vanuit de gang.

Bijzonderheden

Op de hoek van De Moucheronstraat gelegen. Mooi herenhuis met achtertuin op Zuid-Oosten. Gelegen dichtbij de lange winkelstraat Theresiastraat, op loopafstand van het Haagse Bos, Sportcentrum Mariahoeve, The British School in the Netherlands en openbaar vervoer (bus 24, 43 en 91). In 5 minuten fietsen bent u in het centrum van Den Haag welke is voorzien van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen en twee bioscopen. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5 minuten bereikt. Voldoende parkeerplek.


Details studio

Beschikbaar per: 1 juni 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Studio
Buurt: Bezuidenhout
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 40.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 615,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 795,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving