Stuyvesantstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Zeer sfeervol 4 kamer top appartement

Indeling

Portiektrap naar 1e etage, bordes met entree woning. Ruime trapopgang met ruimte voor fietsen, garderobe, trap naar 2e etage. Overloop. Lichte kamer en suite met separatie met schuifdeur en vaste kasten, originele plafonds en marmeren schouw. Ruime voor(slaap)kamer. Moderne nette badkamer met ligbad (jetstream), separate douche, wastafel, toiletruimte met vrijhangend toilet. Achterzijkamer met toegang tot het balkon. Keuken met diverse apparatuur en toegang tot achterbalkon op het Noordwesten.

Bijzonderheden

Recentelijk gerenoveerde woning met behoud van de originele details. De voor- en achterzijde van de woning zijn in 2017 voorzien van kunststof kozijnen met HR++ dubbelglas. Vrij uitzicht voor en achterzijde en gelegen aan leuk pleintje in de populaire wijk Bezuidenhout. Zeer gewild door de bouwstijl en de centrale ligging ten opzichte van winkels, openbaar vervoerverbindingen en rijkswegen net. De binnenstad bereik je binnen 15 minuten fietsen en het strand met circa 20 minuten fietsen.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bezuidenhout
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 90 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 2 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1310,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1350,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving