Junostraat (begane grond)    

Nieuw gerenoveerde, ruime studio van 33m2

Indeling

U komt - middels een eigen voordeur aan de straatzijde - direct binnen in de L-vormige studio. Fraaie nieuwe open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals afzuigkap, koelkast, oven, magnetron en keramische kookplaat. Er is in het achterste gedeelte voldoende ruimte voor een twee persoonsbed. Het slaapgedeelte zal waarschijnlijk nog met een glazen wand worden afgescheiden. Moderne badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

Uniek gelegen studio's aan de Trekvliet met uitzicht over het kanaal.


De studio's op de begane grond hebben een plafondhoogte van 4m (de eerste etage 2.8m). Hierdoor ogen deze studio's heel licht en ruim. Alle huurders kunnen gebruik maken van een centrale fietsenopstelplaats in het gebouw. De huurprijs is incl. GWE en TV/internet. Indien deze woning door 2 personen bewoond gaat worden zal het voorschot GWE verhoogd worden met 50 euro per maand.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Binckhorst
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 33.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 720,00 p/mnd
Kabel-tv: € 30,- p/mnd
Servicekosten: € 60,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 975,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving