Junostraat (1e etage)    
    BEZICHTIGING VOLGEBOEKT  

In 2017 gerenoveerde ruime studio van 33m2 met parkeerplaats

Indeling

U komt - middels een eigen voordeur - direct binnen in het L-vormige woongedeelte. Fraaie moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur zoals afzuigkap, koelkast en keramische kookplaat. Er is in het achterste gedeelte voldoende ruimte voor een twee persoonsbed. Moderne badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden

Uniek gelegen studio in een gebouw aan de Trekvliet met (schuin) uitzicht over het kanaal. Dit hele pand is in 2017 compleet gerenoveerd.

Deze studio op de eerste etage heeft een plafondhoogte van 2.8m. Hierdoor oogt deze studio heel licht en ruim. Alle huurders kunnen gebruik maken van een centrale fietsenopstelplaats in het gebouw. Daarnaast beschikt deze studio ook nog over een eigen parkeerplaats in het naastgelegen pand. De huurprijs is incl. GWE en TV/internet. Er zijn helaas nog geen foto's van de studio zelf.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 november 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Binckhorst
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 33.0 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 670,00 p/mnd
Kabel-tv: € 30,- p/mnd
Servicekosten: € 35,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 35,- p/mnd
Parkeerplaats: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 975,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving