Stokroosstraat (1e etage)    

Ruime 3-kamer appartement met vrij uitzicht

Indeling

Via een verzorgd gesloten portiek en trap naar eerste verdieping komt u bij de entree van het appartement. L-vormige hal met parketvloer. Origineel betegeld toilet met duoblok en fontein. Ruime vaste kast. Riante kamer ensuite ca. 5.50 x 4.26 en 4.90 x 4.26 met een separatie van 3 vaste kasten, parketvloer, schouw van schoon metselwerk en toegang naar een ruim balkon met balkonkast en de ochtendzon. Aan de voorzijde gelegen lichte eetkeuken ca. 3.48 x 2.75 met origineel betegeld en eenvoudig keukenblok en toegang naar een klein balkon met vrij uitzicht over het Stokroosveld. Lichte en ruime achterslaapkamer ca. 4.10 x 4.25 met vaste kast (met wasmachine aansluiting) en annex badkamer/douche ca. 1.67 x 1.57.

Bijzonderheden

Ruim en licht 3-kamer appartement op de eerste verdieping gelegen met woonkeuken, balkon, berging in de onderbouw (3.80x2.70) en vrij uitzicht op het Stokroosveld. Gelegen nabij winkels aan het Goudsbloemlaan en De Savornin Lohmanplein. Op fietsafstand van badplaats Kijkduin, sportfaciliteiten, Bosjes van Pex en duinen, strand en zee!! Openbaar vervoer (RandstadRail lijn 3, bus 24), uitvalswegen via Westlandroute en de Hubertustunnel. Nabij International School of The Hague, European School of The Hague, basisscholen en diverse sportfaciliteiten.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 februari 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bloemenbuurt-West
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 87 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1040,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1050,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving