Laan van Meerdervoort (1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Luxe 2 kamer appartement nabij Fahrenheitstraat

Indeling

Gezamenlijk trappenhuis richting de eerste verdieping. Toegang tot een ruime ensuite woonkamer 14x3.8. Achterkamer heeft een semi open keuken en twee openslaande deuren richting een knus balkon. De luxe keuken is voorzien van alle apparatuur, elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast/vriezer. Aan de voorzijde heeft u een slaapkamer 4.5x1.9 met directe toegang tot de badkamer, nieuw betegeld met een grote douche, vaste wastafel en wasmachine, droger aansluiting. Separaat toilet.

Bijzonderheden

Prachtige locatie zeer nabij winkels en openbaar vervoer. Direkt om de hoek van winkelgebied de Fahrenheitstraat. Openbaar vervoer en winkels voor de deur. Centrale ligging in Den Haag. Verkeerd in zeer goede staat van onderhoud.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Bomenbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 80 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 995,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 135,- p/mnd
Stofferingskosten: € 40,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1245,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving