Frederikstraat (4e etage)    

Fraaie 2 kamer appartement in het centrum

Indeling

Afgesloten entree. Trap/lift naar 4e etage. Entree appartement, hal met bergkast. Woonkamer ca. 7.00x4.8m met open keuken en toegang tot ruim balkon ca. 4.80x2.60m op het noordoosten met uitzicht over het 'Bosjes van Repelaer'. Badkamer met douche, wastafel, was/droogcombinatie en toilet. Ruime slaapkamer van 4.6x2.75 met vast kast.

Bijzonderheden

Aan de rand van het centrum (Buurtschap 2005) gelegen licht en ruim 2-kamerappartement op de 4e etage Een ruim balkon welke vrij uitzicht heeft. Het appartement is gelegen nabij uitvalswegen, Centraal Station en ligt midden tussen de gezellige restaurants en winkels. Let op, verwarming is dus inclusief de prijs


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 4e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1072,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 30,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd
Blokverwarming: € 38,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1200,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving