Kettingstraat (3e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Super 4 kamer app. voor 3 studenten

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 3e etage. Kleine overloop. Entree appartement. U komt binnen in een lange ruime gang. De lichte woon-/eetkamer van 4.0x3.0 heeft een bergkast en toegang tot de grootste slaapkamer. Lichte separate keuken van 2.80x2.60 met een wasmachine aansluiting. Tweede slaapkamer met een inbouwkast en wastafel met spiegel. Derde kleinere slaapkamer 3,5x2,2. De L-vormige badkamer is voorzien van een bad met douche en wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden

De zeer leuke woning is voorzien van CV, donker blauw tapijt en houten kozijnen met enkele beglazing. Het appartement is gelegen op de hoek van het Buitenhof in hartje centrum, welke is voorzien van veel leuke winkels, gezellige restaurants, cafés, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 22, 24, tram 1, 2, 6, 16, 17 en randstadrail 3, 4 ). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 5-10 minuten bereikt. Parkeren kan in één van de grote parkeergarages in het centrum.

De woning zeer geschikt voor 3 studenten.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 april 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 85.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1320,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 150,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1500,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving