Lijnbaan (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Fraai 4 kamer appartement in het centrum

Indeling

Gemeenschappelijke entree middels gesloten portiek. Trap naar 2e etage. Entree, L-vormige hal, apart toilet met fonteintje, badkamer met douche en wastafel. Ruime en lichte woon- en eetkamer met vrij zicht over de lijnbaan. Twee ruime slaapkamers, waarvan er een eigen wastafel heeft. Daarnaast is er nog kleine kamer aanwezig die dienst kan doen als 1-persoons logeerkamer of opbergruimte. Moderne keuken met diverse (inbouw) apparatuur en met toegang tot het balkon.

Bijzonderheden

Om de hoek van de Prinsegracht en het Medisch Centrum Haaglanden ligt dit nette appartement, voorzien van dubbel glas, mooie laminaatvloeren. De woning is zowel met de auto als het openbaar vervoer (randstadrail/tram- en bushalte direct voor de deur) gemakkelijk te bereiken.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 augustus 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 70.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1010,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1050,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving