Rozenburgstraat (1e + 2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Fraai dubbel bovenhuis met terras

Indeling

Eigen entree op de begane grond. Lange hal met ruimte voor fietsen en trap naar de eerste verdieping. Overloop met apart toilet. Ruime woonkamer (5.55x3.27m) aan de voorzijde. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een fraaie moderne keuken (3.27x2.53m) welke beschikt over diverse inbouwapparatuur. Door de grote raampartij is er opvallend veel lichtinval. Vanuit de keuken is het ruime terras (3.27x2.70m) bereikbaar. Vanuit het terras is de ruime achtertuin (7.5x3.25m, op het noordoosten) middels een trap bereikbaar. Achter de tuin (met achteruitgang) bevindt zich nog een berging (6m2) die bij deze woning hoort. Trap naar tweede etage. Overloop met ruimte voor de cv-opstelling. Op deze etage bevinden zich twee slaapkamers van resp. 4.55x3.28 en 3.28x2.40. Daarnaast is er een moderne badkamer die voorzien is van een douche, wastafel en tweede toilet.

Bijzonderheden

Ruime dubbele etage met twee slaapkamers, een terras over de gehele diepte van de woning en een tuin met eigen berging achter het gebouw.
De woning ligt op een zeer centrale locatie; gezellige restaurantjes en cafés van het Centrum en de Haagse Markt bevinden zich op loopafstand en diverse scholen, winkels, sportfaciliteiten en uitvalswegen heeft u binnen een oogwenk bereikt. Door de uitstekende verbinding met het openbaar vervoer bent u niet alleen binnen een mum van tijd in het Centrum van Den Haag, maar ook op het strand van Scheveningen.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e + 2e etage
Oppervlakte: 70.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1195,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving