Schoolstraat (2e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Karakteristieke bovenwoning in hartje centrum van Den Haag

Indeling

Ruime en lichte bovenwoning gelegen op de bovenste etage met een fraai uitzicht op terrasjes en winkels en toch rustig. Men treedt binnen in de winkelruimte beneden en komt via de trap op de tweede etage waar de woning zich bevindt. Eerst komt u binnen in de woonkamer. Deze heeft een hoog plafond met karakteristieke balken en mooie, grote ramen die uitkijken op de Schoolstraat aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich de uitgebreide keuken met ingebouwde apparatuur zoals een koelkast- vriezer combinatie, een vaatwasser, een ingebouwde oven, een 4-pits gasfornuis en een afzuigkap. Naast de keuken is een trap die naar boven leidt. Hier komt u terecht op het ruime en zonnige dakterras, een oase van rust middenin de stad. Naast de keuken bevindt zich de badkamer met douche, toilet en wasmachine. Als u verder loopt naar de achterzijde, komt u in een extra ruimte waar een ruime kast kan staan. Hierna komt u terecht in de ruime slaapkamer.

Bijzonderheden

Het appartement is voorzien van CV, stoffering en apparatuur. Gelegen in hartje centrum bij de grote kerk te midden van winkels en terrassen. Goed te bereiken met openbaar vervoer.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 60 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 990,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 125,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving