Spijkermakersstraat (bg + 1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuke 4 kamer koetshuis in het centrum ( 3 studenten)

Indeling

Ruime entre. Hal met voldoende ruimte voor bv. fietsen. Aan de linkerzijde bevindt zich de eerste slaapkamer (4.9x4.1) en ander andere zijde bevindt zich de keuken en badkamer. De lichte en zeer ruime woonkeuken (4,1x4,5/2,9) is voorzien van een elektrische 4-pits kookplaat, afzuigkap en koelkast. De badkamer heeft een dubbele wastafel, afgesloten douche en apart toilet. Op de eerste etage bevindt zich de ruime woonkamer (8.8x4.1) en de tweede slaapkamer (4.2x4.1). De ruime en nette zolder (11.6x4.1 met een stahoogte van 1,9 in het midden) en is zeer goed te gebruiken als 3e slaapkamer.

Bijzonderheden

Dit geheel gerenoveerde koetshuis is voorzien van nieuw laminaat, nieuwe keuken en een nieuwe badkamer. En ligt in het oude centrum van Den Haag, aan de autoluwe Spijkermakersstraat. Openbaar vervoer op 2 min. lopen en het Haagse winkelcentrum ligt op 10 minuten. Door de speciale indeling is deze woning ZEER GESCHIKT VOOR 3 STUDENTEN.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 april 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: bg + 1e etage
Oppervlakte: 107.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1410,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1450,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving