Wagenstraat (1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Mooi twee kamer appartement in Centrum

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 1e etage, toegang tot de woning, ruime woonkamer met open keuken voorzien van gasfornuis, oven, afzuigkap en koel/vries kast. Nette slaapkamer met groot raam. Betegelde badkamer voorzien van douche en wastafel. Apart toilet.

Bijzonderheden

Het mooie en erg lichte appartement is voorzien van CV, laminaat vloeren en hoge plafonds. Gelegen in het centrum van Den Haag op een steenworp van veel winkels, leuke restaurants, cafés, kroegen, 2 bioscopen en openbaar vervoer (bus 18, tram 1, 9, 10, 16 en station Den Haag Holland Spoor). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen enkele minuten bereikt.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 februari 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Centrum
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 850,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 880,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving