Laan van Meerdervoort (2e etage)    

Compleet gerenoveerd 3 kamer appartment met vrij uitzicht

Indeling

Verzorgde gemeenschappelijke entree met bellentableau. Met de trap naar de 2e verdieping of natuurlijk de lift. Na de voordeur volgt de ruime hal met hoog plafond en visgraatparket vloer. De eerste ruimte is de ruime en lichte L-vormige woonkamer met een erker. De beide slaapkamers (ca. 10 en 16 m2) zijn ruim en licht, beide grenzen aan het woningbrede balkon. Het balkon heeft een zonnige (zuidoost) ligging en is voorzien van 2 vaste opbergkasten. De (nieuwe) badkamer is voorzien van een douche en wastafel en hier is ook een wasmachine aansluiting. De (nieuwe) moderne keuken is voorzien diverse inbouwapparatuur. In de keuken zit ook de CV-opstelling. Ook vanuit de keuken kan je weer naar het balkon. Het aparte toilet is in de gang. In de onderbouw is ook een berging aanwezig waar je prima je fiets kan plaatsen.

Bijzonderheden

Deze woning is zojuist compleet gerenoveerd. De woning wordt opgeleverd met lampen en gordijnen. Appartement ligt op loopafstand van strand en bos. Openbaar vervoer is voor de deur, winkelcentrum Savorin Lohmanplein op de hoek en Kijkduin ligt op fietsafstand.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Componistenbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 80 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1220,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 35,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1275,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving