Groot Hertoginnenlaan (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Gezellig, licht 2 kamer appartement

Indeling

Grote woonkamer met open keuken 5,5x4 voorzien van inbouw apparatuur, afzuigkap, koelkast en vier pits gas kookstel. Veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een klein Frans balkon, hier heb je een mooi uitzicht op een klein pleintje. Slaapkamer 4,1x3,2. Badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet 2,7x1,5.

Bijzonderheden

Voorzien van CV en stoffering. Het huis is netjes gerenoveerd, de foto's zijn ook gemaakt tijdens deze verbouwing. Badkamer geheel nieuw betegelt en een handdoeken verwarming aangebracht. Locatie is in het statige Statenkwartier, gelegen nabij openbaar vervoer. 10 minuten fietsen naar het centrum, hardlooprondje is ongeveer 6km naar het strand, mooie route!


Details appartement

Beschikbaar per: 1 mei 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 42.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 780,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Water: € 15,- p/mnd
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd
Gas / Electraniet inbegrepen

Totale huurprijs is € 825,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving