Nicolaistraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Ruim luxe driekamer appartement in het fraaie Duinoord

Indeling

Gemeenschappelijke entree. Trap naar eerste etage. Overloop. Entree appartement. Hal. Ruime woonkamer-ensuite voorzien van mooie erker met glas-in-lood ramen, schuifdeur en opbergkasten. In het achterste deel van deze ensuite bevindt zich de eetkamer met een moderne RVS keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. Moderne badkamer met douchecabine, wastafel en ruimte voor wasmachine/droger combinatie. Vanuit de badkamer toegang tot de slaapkamer met vaste kledingkast. Naast deze slaapkamer is er nog een kleinere voorzij-slaapkamer aanwezig. Apart toilet.

Bijzonderheden

Gelegen in het prachtige Duinoord op loopafstand van de winkelstraat Frederik Hendriklaan en openbaar vervoer. Nabij de Franse school en internationale bedrijven zoals Shell, OPCW en ambassades. Overdag gratis parkeren voor de deur.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 67.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1135,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1150,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving