Waldeck Pyrmontkade (1e etage)    
    NIEUW  

Leuk 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Woonkamer van 25 m2 met een schouw en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (een keramische kookplaat, afzuigkap en koelkast). Via de slaapkamer komt u bij de douche en toilet.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, mooi laminaat, een schouw en diverse vaste kasten. Gelegen nabij de winkelstraten Prins Hendrikstraat en Zoutmanstraat, gezellige restaurants, het Gemeentemuseum, Museon, het Omniversum en Theater De Regentes. Scheveningen en het centrum van Den Haag zijn snel bereikt per fiets of met het openbaar vervoer (tram 17 en randstadrail 3) dat voor de deur stopt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 10 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Duinoord
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 30.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 670,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: € 80,- p/mnd

Totale huurprijs is € 750,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving