Blois van Treslongstraat (1e etage)    

Zeer fraai en compleet gerenoveerd appartement

Indeling

Gedeelde entree begane grond. Trap naar eerste etage. Entree appartement, u komt direct binnen in de ruime en lichte woonkamer (7,4x3,3m). De voorzijkamer is opengebroken en voorzien van een fraaie, moderne open keuken met bar (2,8x2,1m). Middels een halletje komt u in de zeer ruime en lichte slaapkamer aan de achterzijde (4,9x3,3/2,8). Een tweede, kleinere, slaapkamer (deze is nu ingericht als studeerkamer) bevindt zich eveneens aan de achterzijde (2,6x2,7/2,1). Deze heeft ook de toegang tot het balkon (3m2, op het oosten). Via het halletje heeft u ook toegang tot de nette, maar beknopte badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel. Er is ook nog een aparte ruimte met een wasmachine/droger combinatie.

Bijzonderheden

Fraai gerenoveerd 3-kamer appartement op de eerste etage met balkon in het gewilde Geuzenkwartier. De woning is gelegen op loopafstand van strand, zee en de haven van Scheveningen en om de hoek van winkels aan het Frederik Hendriklaan. Ook het centrum van Den Haag ligt op fietsafstand. Nabij OPCW, Europol, Yugo Tribunal en diverse sportfaciliteiten zoals tennis, voetbal, hockey, paardrijden en handbal. Openbaar vervoer, (tramlijn 16 en bus 21 en 24), uitvalswegen via Westlandroute en Hubertustunnel.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Geuzenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1270,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1500,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving