Egmondstraat, Van (1e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuk 3 kamer apartement met balkon

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 1e etage. Entree appartement. Kamer en suite: Woonkamer van 5x3.5 met een schouw (met de originele schuifdeuren) naar de eetkamer van 4.5x3.5 Ruime basis keuken van 4x3 met een deur naar een groot zonnig terras van 7x3. Slaapkamer van 3x2 aan de voorzijde. Eenvoudige douche-toilet combinatie.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, tapijt, 2 schouwen en een groot zonnig terras. Gelegen achter de haven van Scheveningen nabij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het strand, leuke restaurants en openbaar vervoer (tram 17, bus 23). In 5 minuten fietsen bent u bij de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een zwembad en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 oktober 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Geuzenkwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 55.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 800,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 15,- p/mnd

Totale huurprijs is € 825,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving