Laurierstraat (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Ruim en licht 3-kamer appartement

Indeling

De woonkamer biedt een vrij uitzicht over de Heesterstraat. Deze woning heeft 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van dit appartement en de tweede (grote) slaapkamer aan de achterzijde. Een ruime badkamer uitgerust met ligbad, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine voorzien van dubbel openslaande (kunststof) deuren naar het achterbalkon. Tevens is er voldoende bergruimte in de woning beschikbaar. Het balkon is te bereiken via de achterslaapkamer, badkamer en keuken.

Bijzonderheden

Superleuk 3 kamer appartement in de populaire Heesterbuurt met veel winkels en horeca gelegen op loopafstand van de Weimarstraat. Deze locatie is heel goed bereikbaar met eigen vervoer en met het openbaar vervoer (OV) is het centrum van Den Haag binnen 15 minuten te bereiken. Door de grote raampartijen aan de voorzijde en de ligging, is de woning zeer licht.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Heesterbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 61.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 995,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 995,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving