Lavendelstraat (1e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Leuke 4 kamer portiekwoning met een zonnig balkon

Indeling

Open portiektrap naar de 1e etage. Entree appartement. Binnenkomst in een hal. Voorkamer van 5.0x3.5 met en suite achterkamer van 5.0x3.5. Nette keuken van 3.0x1.5 voorzien van diverse apparatuur. Er zijn twee slaapkamers van 3.5x3.0 en 3.0x3.0. Nette douche-toilet combinatie met wastafel. Zonnig balkon aan de achterzijde.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, laminaat en een zonnig balkon. Gelegen nabij de winkelstraten Weimarstraat en Fahrenheitstraat en openbaar vervoer (bus 21 en tram 2). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15-20 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Heesterbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 70.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 870,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving