Mient (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Zeer fraai 3 kamer appartement met vrij uitzicht

Indeling

Via het open portiek komt men op de eerste verdieping bij de eigen voordeur met daarachter een hal met kapstokken en meterkast en een trap naar de boven gelegen woonverdieping. De ruime en lichte overloop heeft een dakraam en biedt toegang tot alle ruimten van het appartement. Dit appartement heeft een riante woonkamer-ensuite (34m2) met veel natuurlijk lichtinval. Aan de achterzijde is het balkon bereikbaar middels openslaande deuren. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de eerste slaapkamer (9m2). In het midden ligt de ruime en lichte badkamer (7m2), ook voorzien van dakraam, met ligbad, wastafel, wasmachine aansluiting en CV ketel. Aan de achterzijde treffen we de tweede slaapkamer (8,5m2) aan. Een moderne keuken voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De cv-ketel bevindt zich ook in de keuken(kast). Vanuit de keuken is er toegang tot een tweede kleinere balkon.

Bijzonderheden

Deze gestoffeerde woning wordt verhuurd inclusief vloeren en raamdecoratie. Dit appartement is gunstig gelegen ten opzichte van de gezellige Fahrenheitstraat met een supermarkt om de hoek en speeltuin met kinderboerderij aan het einde van de straat. Het pand heeft een kenmerkende en bijzondere facade waar het portiek met trap een vriendelijk gezicht voorstelt, zie foto.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 december 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Heesterbuurt
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 85 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2 + 1 kind(eren)
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1095,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving