Perponcherstraat, de (1e etage)    

Compact stadsappartement op een toplocatie

Indeling

Gemeenschappelijk entree op straatniveau.Trap naar de eerste verdieping. Entree appartement die uitkomt in een kleine hal. Lichte woonkamer (4.5x4.2m) met open keuken welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Slaapkamer (2.9x2m) met tweepersoonsbed, kast en wasmachine. Verder zijn er nog een doucheruimte en een apart toilet.

Bijzonderheden

Gelegen op loopafstand van het gezellige Koningsplein en Prins Hendrikstraat of Reinkstenstraat of Weimarstraat met alle diverse restaurantjes en terrasjes van dien. Openbaar vervoer ligt op 1 minuut lopen van de voordeur (tram en bus) en de uitvalwegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht kunnen binnen 15 minuten bereikt worden. Bovendien ligt het oude centrum van Den Haag op 15 minuten loopafstand. De bijkomende maandelijkse kosten aan GWE, servicekosten en tv en internet zijn in totaal 255 euro voor deze woning.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Koningsplein en omgeving
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 27.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 895,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving