Oudemansstraat (1e etage)    

Nette 4 kamer woning voor 3 studenten

Indeling

Entree woning middels open portiek en trap naar 1ste verdieping. Hal met vaste kast. Ruime woon/eetkamer aan de voorzijde (7.35 x 3.25). Vanuit de woonkamer toegang tot de eerste slaapkamer aan de achterzijde (3.00 x 2.90). Deze slaapkamer geeft middels openslaande deuren toegang tot het zonnige balkon (3.00 x 1.20). De tweede slaapkamer ligt ook aan de achterzijde (4.00/2.72 x 2.50). En de derde slaapkamer ligt aan de voorzijde (3.15 x 2.50). Keuken met diverse (inbouw)apparatuur (4.00 x 1.75) welke ook toegang geeft tot het balkon. Badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

Bijzonderheden

De 4 kamer woning is gelegen in een leuke straat en in de directe nabijheid van winkels (Lorentzplein, Megastores), openbaar vervoer, NS Station Hollands Spoor, diverse scholen (o.a. Haagse Hoogeschool), uitvalswegen en snelwegen. Deze woning is geschikt voor 3 studenten.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Laakkwartier-Oost
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 71.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 930,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 10,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 10,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving