Veenendaalkade (3e etage)    
    NIEUW  

Fraai 4 kamer appartement met vrij uitzicht

Indeling

Toegang via gesloten portiek met brievenbussen, bellentableau en een intercom. In de onderbouw bevind zich de toegang tot de bergingen, trappenhuis naar de 3e verdieping (geen lift!). Entree appartement. Ruime U-vormige hal met intercom en vaste kast met opstelling elektra. Toilet met fonteintje. Betegelde doucheruimte met wastafel. Ruime en lichte woonkamer (ca. 6.8 x 3.7m) met fraai uitzicht over de kade. Vanuit de achterkamer heeft u toegang tot de eerste slaapkamer (4,3x2,8) met een balkon over de gehele achterzijde (ca. 6.67 x 1.50 / 1.04m) met 2 balkonkasten. Eenvoudige keuken (ca. 4.3 x 1.8m) met keukenblok voorzien van onder- en bovenkasten, 4-pits gasfornuis, opstelplaats wasmachine en toegang tot achterbalkon. Voorslaapkamer (ca. 4.8 / 2.8 x 2.6m). Ruime achter slaapkamer (ca. 4.3 x 2.8m) die ook toegang geeft tot het zonnige balkon. Eigen berging in de onderbouw (ca. 6.1x2.7m) met verlichting en elektra.

Bijzonderheden

Gelegen in een rustige woonwijk aan een kade met fraai vrij uitzicht over het water. Gelegen op loopafstand van winkels (winkelcentra Leyenburg en Leyweg), scholen en openbaar vervoer (bus 25, 26 en 130). Station Moerwijk is per fiets binnen enkele minuten bereikt. Het centrum van Den Haag is in ca. 10-15 minuten fietsen bereikt. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 15-20 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.

Ook geschikt voor 3 studenten.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 57.053 euro voor een persoon of 67.053 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Leyenburg-Noord
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 78.0 m2
Slaapkamers: 3
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1350,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1350,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving