Regentesselaan (1e etage)    
    BINNENKORT TE HUUR  

Compleet gerenoveerd tweekamer appartement met riante terras

Indeling

Gezamelijke trap naar eerste etage. Entree. Ruime en lichte woonkamer (28m2) met openslaande deuren naar groot terras (20m2). Middels schuifdeuren toegang tot de aan de voorzijde gelegen slaapkamer (16m2). Vanuit de slaapkamer toegang tot de ensuite badkamer (5m2) welke is voorzien van douche, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de nieuwe (halfopen) keuken (10m2) met diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is er nog een apart toilet aanwezig.

Bijzonderheden

Deze prachtig gerenoveerde woning is gelegen nabij de winkelstraat Weimarstraat en openbaar vervoer (tram 11 en randstadrail 3). Het centrum van Den Haag is per fiets in 5 minuten te bereiken. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn binnen 15 minuten bereikt. Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar: Binnenkort
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Regentessekwartier
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 88 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1250,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving