2e Messstraat (4e etage)    

Net gemeubileerd appartement hartje Scheveningen

Indeling

Hal richting de lift/trap en op de vierde verdieping heeft u uw eigen voordeur. Hal richting de woonkamer, mooie open keuken voorzien van alle gemakken. Grote eettafel, lekkere zithoek en genoeg kasten voor bergruimte. Vanuit de woonkamer heeft u een toegang tot een knus balkon gelegen op het zuiden.
Verder beschikt u over een badkamer, douche, toilet combinatie, wastafel, radiator voor uw handdoeken, wasmachine en droger.
Slaapkamer is aan de galerijzijde, nette slaapkamer met een groot raam. Mooie kasten zorgen voor genoeg ruimte voor uw kleding.
Deze woning is alleen voor een bepaalde periode beschikbaar.

Bijzonderheden

Achter het Circustheater bevindt zich een net appartementen complex. Het appartement is voorzien van CV, mooi laminaat, dubbele beglazing, een balkon en meubilering. Gelegen op loopafstand van winkels, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 9 en bus 21, 22, 23). Voldoende parkeergelegenheid.


Details appartement

Beschikbaar per: 23 juli 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 4e etage
Oppervlakte: 50 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 844,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 26,- p/mnd
Gas/water/electra: € 55,- p/mnd
Meubileringskosten: € 50,- p/mnd
Blokverwarming: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving