Badhuisstraat (bg + kelder)    

Winkel/kantoor ruimte in een leuke winkelstraat

Indeling

U komt binnen in de L-vormige winkelruimte van 11.5x4.0 door een hoge glazen deur. Via een trap komt u in de kelder van 4.0x3.8, welke is opgesplitst in een opslagruimte en een ruimte met een keukenblok. Het toilet bevind zich ook in de kelder.

Bijzonderheden

De winkelruimte is voorzien van CV, een mooie laminaat vloer, mooie glazen pui, hoge ornamenten plafonds en een kelder. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd, een sportschool en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


Details bedrijfsruimte

Beschikbaar per: direct
Oplevering: gestoffeerd
Type: Bedrijfsruimte
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: bg + kelder
Oppervlakte: 68.0 m2
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 765,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 0,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 790,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving