Badhuisstraat (2e etage)    
    VERHUURD onder voorbehoud  

Leuk, gemeubileerd 2/3 kamer appartement

Indeling

Lichte woon/eetkamer van 22 m2 met een open keuken voorzien van alle apparatuur en een Frans balkon. Lichte slaapkamer van 9.5 m2 voorzien van een tweepersoonsbed (op de foto staat nu een witte slaapbank) en 2 eenpersoons hoogslapers die bereikbaar is via een ladder. De slaapkamer heeft ook toegang tot een privé terrasje. Een extra slaapgelegenheid op een entresol van 15 m2 is te bereiken vanuit de woonkamer. Nette badkamer voorzien van een douche, wastafel en toilet. Er is een ruim, zonnig dakterras van 4.0x3.0 dat gedeeld wordt met andere bewoners.
Deze woning is slechts beschikbaar tot: 31-07-2022

Bijzonderheden

De woning is voorzien van CV, mooi laminaat en meubilering. Er is een gemeenschappelijk dakterras, wasmachine en droger aanwezig. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd, een sportschool en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


LET OP: Voor deze woning dient u een huisvestingsvergunning bij de gemeente Den Haag aan te vragen. Hiervoor geldt een maximaal jaarlijks inkomen van 58.583 euro voor een persoon of 68.583 euro voor een huishouden van twee of meer personen. Voor meer informatie klik hier.

Details appartement

Beschikbaar per: 1 augustus 2020
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 56.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 2
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 945,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 30,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 140,- p/mnd
Meubileringskosten: € 40,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1195,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving