Badhuisstraat (1e etage)    

Gerenoveerde studio in een leuke winkelstraat

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 1e etage. Entree appartement. Ruime woon-/slaapkamer. Apart gelegen moderne keuken voorzien van apparatuur. Badkamer voorzien van een douche en wastafel. Separaat toilet.

Bijzonderheden

De gerenoveerde studio is voorzien van CV en laminaat vloeren. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


Details studio

Beschikbaar per: 1 juli 2018
Oplevering: gestoffeerd
Type: Studio
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 40 m2
Slaapkamers: 0
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 585,00 p/mnd
Kabel-tv: € 15,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 115,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 775,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving