Badhuisstraat (2e etage)    

Leuk, recent gerenoveerd 2 kamer appartement

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond, trap naar de 2e etage. Entree appartement. Binnenkomst in een kleine hal met een keuken. De lichte woonkamer van 16 m² heeft uitzicht op de winkelstraat aan de voorzijde. De moderne, nieuwe keuken is voorzien van alle apparatuur. De slaapkamer van 17 m² ligt aan de achterzijde. Moderne geheel betegelde douche. Modern apart toilet.

Bijzonderheden

De woning is recent (eind 2011) gerenoveerd en is voorzien van CV, mooi nieuw laminaat en dubbele beglazing. Gelegen in een leuke winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, haven, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, zwembad De Blinkerd, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10 minuten bereikt. Parkeren kan met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 augustus 2019
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 45.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 675,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 15,- p/mnd
Gas/water/electra: € 110,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 850,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving