Badhuisweg (1e etage)    

Gemeubileerd 2 kamer appartement in karakteristiek pand

Indeling

Hoofdentree op straatniveau, gemeenschappelijk trappenhuis, entree appartement op de 1e etage, woonkamer van ca. 590x360 voorzien van een open keuken met koelkast, combi magnetron en gasfornuis, slaapkamer met bergruimte van 380x210. Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet.

Bijzonderheden

Het pand is ontworpen door de hoofdarchitect van Berlage. De woning is gelegen op loopafstand van de winkelstraat Stevinstraat, de Nieuwe Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark met de mooie rozentuin en openbaar vervoer (bus 22 en tram 9). In enkele minuten fietsen bereikt u het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en een zwembad. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in 10 minuten bereikt.

Roken is niet toegestaan.


Details appartement

Beschikbaar per: direct
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 37 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 765,00 p/mnd
Kabel-tv: € 10,- p/mnd
Servicekosten: € 25,- p/mnd
Internet: € 10,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Meubileringskosten: € 40,- p/mnd

Totale huurprijs is € 950,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving