Berkenbosch Blokstraat (1e etage)    

Stijlvol 2 kamer appartement nabij strand

Indeling

Indeling:
Gezamenlijk entree op de begane grond. Binnenkomst in een vestibule met toegang tot het trappenhuis. Entree appartement op de 1e etage. Binnenkomst in een L-vormige hal van ca. 2.5x2.3+1.1 met de opstelplaats van de CV-ketel en toegang tot het toilet, de badkamer en woonkamer. De lichte woonkamer van ca. 4.5x4.3 bezit een fraaie erker. Het eetgedeelte is ca. 4.3x2.5. De woonkamer biedt toegang tot de keuken van ca. 3x2.1 aan de voorzijde, welke is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, magnetron, koelkast, vriezer en wasmachine. De slaapkamer van ca. 4.1x2.9 is gelegen aan de achterzijde en afgesloten met fraaie schuifdeuren. De badkamer van ca. 2.37x1.8 is voorzien van een bad, douche en wastafel.

Bijzonderheden

De lichte woning is recentelijk geheel gerenoveerd en is voorzien van CV, mooi laminaat, vitrages, gordijnen, kunststof kozijnen met dubbele beglazing en stijlvolle meubilering. Gelegen op loopafstand van winkels, het strand, de boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan, zwembad en openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk met een bewonersvergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2018
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 1e etage
Oppervlakte: 72 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1105,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 20,- p/mnd
Internet: € 30,- p/mnd
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1250,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuurmakelaar van Den Haag en omgeving