Dirk Hoogenraadstraat (begane grond)    

Leuke 2 kamer parterre woning

Indeling

Entree. Hal. Lichte woonkamer 10x3,3 met half open keuken 2,9x2 voorzien van diverse inbouw apparatuur. Middels een schuifpui in de woonkamer is de patio te bereiken van 6x3. Slaapkamer 3,3x2,9. Badkamer 3x1,2 voorzien van douche en vaste wastafel. Apart toilet. Deze woning beschikt ook nog over een kelder 3x2.

Bijzonderheden

Voorzien van CV, stoffering en laminaat vloeren. Gelegen in een gezellige winkelstraat op loopafstand van het strand, de boulevard, een kinderboerderij, zwembad De Blinkerd, een sportschool en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1, 11). In 5 minuten fietsen bent u bij de gezellige winkelstraat Frederik Hendriklaan, het Westbroekpark met de mooie rozentuin, een bioscoop, casino, het Circustheater en een bowling baan. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt. Parkeren is mogelijk met een vergunning.


Details appartement

Beschikbaar per: 15 augustus 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: begane grond
Oppervlakte: 65.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 2
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel:

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1055,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1095,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving