Duinstraat (3e etage)    
    REEDS VERHUURD  

Luxe gemeubileerd 3 kamer appartement

Indeling

Indeling:
Gesloten gezamenlijk entree op de begane grond met een trap naar de voordeur op de 3e etage. Entree, binnenkomst in een gang van 4x1.5. Grote woonkamer van 6.5x5.5 met een semi-open keuken van 3x2.3 welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer heeft openslaande deuren naar een balkon van 5.5x2. Er zijn twee ruime slaapkamers van 5.5x3.4 en 4.15x2. Luxe badkamer van 3x2.75 voorzien van een bad, aparte douche en wastafel. Apart toilet.

Bijzonderheden

De lichte woning is voorzien van CV, mooi laminaat, dubbele beglazing en sfeervolle meubilering. Verder is er een inpandige kelderbox en fietsenberging en een eigen parkeerplek. Gelegen op loopafstand van de winkelstraten Keizerstraat en Badhuisstraat, het strand, de haven, boulevard, een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en openbaar vervoer (tram 1, 11 & bus 23). De Franse school bevindt zich op 2 minuten lopen.


Details appartement

In de afgelopen week verhuurd
Oplevering: Gemeubileerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 3e etage
Oppervlakte: 110.0 m2
Slaapkamers: 2
Aantal personen: 3
Huisdieren: ja, in overleg
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 1475,00 p/mnd
Kabel-tv: niet inbegrepen
Servicekosten: € 50,- p/mnd
Internet: niet inbegrepen
Gas/water/electra: niet inbegrepen
Meubileringskosten: € 75,- p/mnd
Parkeerplaats: € 75,- p/mnd

Totale huurprijs is € 1675,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving