Gevers Deynootweg (2e etage)    

Leuk 2 kamer appartement nabij het strand

Indeling

Gezamenlijk entree op de begane grond. Trap naar de 2e etage. Overloop. Entree appartement. Klein halletje met apart toilet. Woonkamer van 3.80x3.55 met open keuken voorzien van apparatuur. Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon middels openslaande deuren toegankelijk. Lichte slaapkamer van 3.80x2.00. Moderne badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden

De woning is recentelijk gerenoveerd en nieuwe (isolerende) laminaat vloeren. Binnen een steenworp vind u een groenstrook met kinderboerderij, de winkelstraten Badhuisstraat en Keizerstraat, het strand, de boulevard, zwembad De Blinkerd en openbaar vervoer (bus 22 en tram 1). Binnen enkele minuten lopen bent u bij een bioscoop, casino, het Circustheater, een bowling baan en het Westbroekpark met de mooie rozentuin. Uitvalswegen (A4, A12 en A13) zijn in ca. 10-15 minuten bereikt.


Details appartement

Beschikbaar per: 1 september 2020
Oplevering: gestoffeerd
Type: Appartement
Buurt: Scheveningen
Plaats: Den Haag
Etage: 2e etage
Oppervlakte: 30.0 m2
Slaapkamers: 1
Aantal personen: 1
Huisdieren: niet toegestaan
Energielabel: nog onbekend

Prijsopbouw

Basishuurprijs: € 715,00 p/mnd
Kabel-tv: € 20,- p/mnd
Servicekosten: € 15,- p/mnd
Internet: € 20,- p/mnd
Gas/water/electra: € 100,- p/mnd
Stofferingskosten: € 25,- p/mnd

Totale huurprijs is € 895,-Waar bevindt zich dit pand?


Geinteresseerd?

Als u deze woning wilt bezichtigen registreer u zich dan. Staat u al bij ons ingeschreven? Log dan in. Dan kunt u uw interesse aangeven in deze woning. Als u in aanmerking komt voor een bezichtiging, krijgt u vanzelf via de email een uitnodiging.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de (online) gegevens.Al meer dan 20 jaar dé verhuur- en verkoopmakelaar van Den Haag en omgeving